HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos PLAYBAR

Raffinerad soundbar-högtalare till TV:n

PLAYBAR ger dig mycket bättre ljud än de inbyggda högtalarna i din TV. Om du vill kan du bygga ut med trådlös subbas och trådlösa surround-bakhögtalare. Musikmöjligheterna i det trådlösa multiroom-systemet Sonos medföljer på köpet.

  • Fin ljudkvalitet jämfört med många andra soundbar-lösningar
  • Kan på egen hand ge en viss surround-känsla till filmljud 
  • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll 
  • Kan utökas med trådlös subbas och trådlösa bakhögtalare
  • Ingår i det trådlösa multiroom-musiksystemet Sonos

PLAYBAR är en raffinerad soundbar-högtalare som kan ge dig fint TV-ljud samtidigt som den fungerar som trådlös högtalare för all din strömmade musik. Appen ger dig också samma läckra användargränssnitt som till resten av Sonos-systemet.

På egen hand ger PLAYBAR mycket bättre ljud än de inbyggda högtalarna i din TV, och du kan bygga ut med både trådlös subbas och trådlösa surround-bakhögtalare om du vill ha ännu större ljudupplevelser till film och musik.

 

Sonos SUB djup botten för både filmljud och musik

Om du vill ha ännu mer och bättre bas till din PLAYBAR kan du komplettera med en trådlös Sonos-subbas. SUB ger dig djup och dynamisk bas i hela rummet för både hemmabio och musik, samtidigt som du slipper dra kablar till anläggningen. SUB blir pricken över i oavsett om du har anslutit bakhögtalare eller ”nöjer dig” med att köra PLAYBAR på egen hand.

Smidig surround med trådlösa bakhögtalare

Lägg till två trådlösa PLAY:1- eller PLAY:3-högtalare som surround-bakkanaler, sen har du ett riktigt surround-system som placerar dig mitt i allt som händer på skärmen. Och även om det fortfarande inte är en komplett, äkta surround-hemmabio så får du fortfarande ett filmljud som gör dagens fina bildkvalitet rättvisa – och det helt utan den besvärliga konfiguration och de fula kablar du får med en traditionell lösning.

 

Tre vägar till stort TV-ljud med PLAYBAR