HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos PLAYBASE

Ställ TV:n direkt på högtalaren

PLAYBASE ger dig mycket bättre ljud än de inbyggda högtalarna i din TV. Om du vill kan du bygga ut med trådlös subbas och trådlösa surround-bakhögtalare. Musikmöjligheterna i det trådlösa multiroom-systemet Sonos medföljer på köpet.

  • Mycket bättre ljud än med TV:ns inbyggda högtalare
  • Ingen besvärlig montering – TV:n står direkt på högtalaren 
  • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll 
  • Kan utökas med trådlös subbas och trådlösa bakhögtalare
  • Ingår i det trådlösa multiroom-musiksystemet Sonos

PLAYBASE är en platt och elegant ”soundbase”-högtalare som utformats för att du ganska enkelt ska kunna ställa TV:n direkt på den – helt utan någon besvärlig montering. PLAYBASE kan ge dig fint TV-ljud samtidigt som den fungerar som trådlös högtalare för all din strömmade musik. Du får samma häftiga app-gränssnitt som till resten av Sonos-systemet, och du kan välja svart eller vitt utförande.

På egen hand ger PLAYBASE mycket bättre ljud än de inbyggda högtalarna i din TV, och du kan bygga ut med både trådlös subbas och trådlösa surround-bakhögtalare om du vill ha ännu större ljudupplevelser till film och musik.

Smidig surround med trådlösa bakhögtalare

Lägg till två trådlösa PLAY:1- eller PLAY:3-högtalare som surround-bakkanaler, sen har du ett riktigt surround-system som placerar dig mitt i allt som händer på skärmen. Och även om det fortfarande inte är en komplett, äkta surround-hemmabio så får du fortfarande ett filmljud som gör dagens fina bildkvalitet rättvisa – och det helt utan den besvärliga konfiguration och de fula kablar du får med en traditionell lösning.

Sonos SUB djup botten för både filmljud och musik

Om du vill ha ännu mer och bättre bas till din PLAYBASE kan du komplettera med en trådlös Sonos-subbas. SUB ger dig djup och dynamisk bas i hela rummet för både hemmabio och musik, samtidigt som du slipper dra kablar till anläggningen. SUB blir pricken över i oavsett om du har anslutit bakhögtalare eller ”nöjer dig” med att köra PLAYBASE på egen hand.

 

 

Tre vägar till stort TV-ljud med PLAYBASE