HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Spara på Bowers & Wilkins

Få -20 % på hela 600-serien

Just nu kan du spara 20 % på hela 600-serien från Bowers & Wilkins. Här hittar du både kompakta modeller och golvmodeller med snygg design och suveränt hifi-ljud till priset.

600-serien från Bowers & Wilkins är äkta hifi till ett överkomligt pris, och nu kan du till på köpet spara hela 20 % på de här populära högtalarna. Här hittar du både kompakta högtalare och golvhögtalare, så oavsett om du saknar musik i studentrummet, stort ljud i vardagsrummet eller surround i hemmabio, har 600-serien en modell för dina behov.

Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti. Och kom ihåg: På HiFi Klubben kan du alltid prova innan du köper.

 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här