Hopp til innhold

Så väljer du rätt
högtalare

Läs mer

Populära
Produkter

Bygg nytt, bygg om
bygg in ljudet

Visste du att du kan fylla ditt hem med härligt ljud utan att behöva se högtalare och kablar? Du kan nämligen dölja allt i väggar och tak! Det låter bra, är lätt att använda och är snyggt samtidigt som du kan inreda utan att behöva lämna plats för högtalarna.
Läs mer om inbyggt ljud

Så får du
biosalong
hemma i vardagsrummet

Ljudet är halva upplevelsen när du tittar på filmer och serier eller spelar spel. Här visar vi dig hur du får en storslagen biosalongskänsla hemma i ditt eget vardagsrum.
Läs mer

Denon Perl
Trådlösa
in-ear-hörlurar

Perl er unike True Wireless in-ear-hodetelefoner som automatisk tilpasser lyden til nettopp dine ører med den avanserte Masimo AAT-teknologien. ANC, god hi-fi-lyd og dedikert Denon-app gir en førsteklasses opplevelse.
Läs mer

HiFi Klubben 
rekommenderar

VILKEN
TV
SKA DU VÄLJA?

TV-teknikerna utvecklas konstant. Nya lösningar som Mini-LED, QLED och OLED har tillkommit medan andra – till exempel plasmaskärmar och de ursprungliga LCD-panelerna – har blivit föråldrade och fasats ut.
Läs mer

läcker och
praktisk
utomhushögtalare

AM-1 är en suveränt välljudande, läcker och praktisk utomhushögtalare. Konstruktionen är väderskyddad och ljudkvaliteten är så hög att AM-1 även kan vara ett fint alternativ inomhus på många ställen.
Köp här
Kompakt High End-anläggning med streaming

Lyngdorf
TDAI-1120

TDAI-1120 är en kompakt, exklusiv och otroligt välspelande digital musikanläggning med nästintill oändliga möjligheter för trådlös streaming och traditionella musikkällor. RoomPerfect-rumskorrektion för optimalt ljud i just ditt vardagsrum.
Köp här