HiFi Klubben

Gå till innehåll

KÖP EN Q9 – FÅ EN GALAXY

Samsungs bästa TV och smartphone till kanonpris

Just nu får du en ny snygg smartphone – Galaxy S9 – på köpet när du skaffar en QLED-TV från Samsungs nya suveräna Q9-serie. Sen kan du njuta av det bästa från Samsung både hemma i vardagsrummet och när du är på språng.

Galaxy S9 och nya Q9-serien från Samsung är ren och skär världsklass – och just nu får du den fantastiska smartphone-modellen på köpet tillsammans med TV:n!

Q9FN-serien ger dig makalös bildkvalitet, ultra-exklusiv design i metall och förbluffande Ambient-ljuseffekter som tar dina TV- och filmupplevelser hemma i vardagsrummet till en helt ny nivå. Snygga och otroligt snabba Galaxy S9 har en unik rundad skärm och en suverän kamera med två linser så att du kan dela dina upplevelser med vänner och familj i suverän bild- och videokvalitet.

Klicka här för att registrera ditt köp och få din Galaxy S9-Black

 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här