HiFi Klubben

Gå till innehåll

Spara 20 % på DALI ZENSOR och surround

Just nu spar du hela 20 % på alla högtalare i DALI ZENSOR-serien och ett schyst ZENSOR-surroundsystem med 12-tums subbas. Erbjudandena gäller till och med den 14 oktober.

Spara 20 % på hela den välljudande DALI ZENSOR-serien med kompakta högtalare och golvhögtalare för allt från musik i något mindre rum till stort ljud i vardagsrummet. Du kan också spara 20 % på ett härligt  ZENSOR-surroundsystem med en galet stark subbas på 12 tum. Sen är det bara att börja njuta av riktigt stort film- och gamingljud i din hemmabio.

Erbjudandena gäller till och med den 14 oktober. Och kom ihåg: På HiFi Klubben kan du alltid lyssna innan du köper.

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här