HiFi Klubben

Gå till innehåll
Fyndmarknad Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

-10 % på alla högtalare

Få en bra start på att lyssna

Vi är glada över att du orkar lyssna, och därför får du just nu 10 % rabatt nästa gång du köper högtalare på HiFi Klubben. Erbjudandet gäller ALLA högtalare*, så du kan fritt välja om du vill ha hifi-ljud i vardagsrummet, stort filmljud till TV:n eller trådlös musik till flera rum. Erbjudandet gäller till och med den 21 oktober.

Obs! Medlemmar har fått en kupong via vårt nyhetsbrev. Gå med här för att få en kupong och var med och tävla om en trådlös Sonos-anläggning med läckra högtalare från DALI.

SE_compact-speakers_1000x300.jpgSE_floor-speakers_1000x300.jpg

 

SE_bluetooth-speakers_1000x300.jpgSE_active-speakers_1000x300.jpg

*Rabattkoden kan inte kombineras med andra högtalarerbjudanden.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här