HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Black Friday

Du kan lugnt köpa nu – du behöver inte vänta

Väntar du med att köpa något nytt utifall priset skulle falla på Black Friday? Det behöver du faktiskt inte. Vi ger dig en FÖRSÄKRING MOT PRISFALL som innebär att du kan komma tillbaka och få mellanskillnaden utbetald vid en eventuell prissänkning.

Precis som många andra har vi Black Friday den 23 november då du kan se fram emot en mängd fina erbjudanden. Hos oss kan du dock lugnt handla innan.

Vi ger dig en FÖRSÄKRING MOT PRISFALL som innebär att du kan få ut prisskillnaden på en produkt om det blir en sänkning efter att du har köpt den.  Det räcker om du ordnar det inom 14 dagar efter att du handlade – så du kan njuta av fredagen utan behöva känna någon köpstress.

Försäkringen mot prisfall på Black Friday gäller inte TV-apparater.

Behöver du tips för årets julklappar? Hitta julklappar till dig och dina närmaste här