HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

LYSSNA I MÖRKRET

Upplev unika live-konserter i samtliga av HiFi Klubbens butiker

I mitten av november kan du uppleva unika, intima konserter med lokala artister i alla våra butiker. Konserterna kommer att äga rum i fullkomligt mörker med alla mobiltelefoner avstängda så att du kan få en väldigt speciell lyssningsupplevelse utan vardagens ständiga avbrott.

LYSSNA I MÖRKRET är ett antal akustiska intima konserter som anordnas i samtliga av HiFi Klubbens butiker i mitten av november. Konserterna kommer äga rum i mörker, där du får sovmask för ögonen och stänger av mobiltelefonen så att du får en helt unik lyssningsupplevelse med någon av de talangfulla artisterna.

I vardagen glömmer vi ofta att lyssna. Vi glömmer att lyssna på oss själva och på andra, och även musiken blir en ljudmatta som rullar på dygnet runt. Och det är synd och skam! För när vi verkligen lyssnar händer något speciellt. Vi kommer i bättre balans med oss själva och andra. Och när vi verkligen lyssnar på musik frigör hjärnan belöningsämnen som gör oss gladare.

LYSSNA I MÖRKRET är en upplevelse där du kan koppla av helt, glömma vardagens distraktioner och fokusera helt på musiken. I mörklagda omgivningar, utan avbrott och med behaglig akustisk live-musik i öronen kan du få lyssna på ett helt annat sätt än du är van vid.  

Du kan uppleva de här mörklagda lyssningssessionerna i samtliga av HiFi Klubbens 100 butiker i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Holland.

Se alla datum för LYSSNA I MÖRKRET och beställ dina biljetter här.

WELCOME LISTENERS

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida