HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

ALL DIN MUSIK I EN ENDA APPARAT

Välj vilka högtalare du vill

Juke Box E är julklappen för dig som både vill spela vinyl, lyssna på musik trådlöst via Bluetooth och en massa annat men ändå bara ha en enda apparat i hyllan. En smidig, smart och originell lösning – och du väljer helt själv dina högtalare!

En skivspelare är en läcker sak, men den kan också vara lite besvärlig när du både måste ha en separat anläggning och sedan till på köpet en RIAA-förstärkare för att få ljud i högtalarna. Med Juke Box E från Pro-Ject slipper du helt det problemet – här är nämligen alltsammans inbyggt i skivspelaren!

I ett enda kompakt kabinett får du både stereoanläggning, skivspelare, Bluetooth för trådlös musik direkt från din smartphone, samt anslutningar till andra ljudkällor. Du får självklart fjärrkontroll och kan välja mellan elegant svart eller vit högglansfinish.

Så lätt får du stort ljud

Juke Box E levereras körklar med skivspelarlock och färdigmonterad pickup – ren plug-and-play! Du behöver bara ansluta ett par högtalare, och här kan du välja fritt. De otroligt kompakta ZENSOR PICO från DALI som visas här passar fint, men det finns massor av andra möjligheter. Här nedan ser du några förslag. 

Obs! Samma rabatt om du väljer dyrare högtalare.

Läs mer om Juke Box E

Läs mer om DALI ZENSOR PICO

Se hela vårt urval av kompakta högtalare här