HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bluetooth-högtalare till vantarna

Tre trådlösa minihögtalare som klarar vinterväder

Denon Envaya är trådlösa Bluetooth-minihögtalare som ger dig bra musik genom snö och slask. De är damm -och vattentäta, låter överraskande bra för sin storlek och klarar att ställas i en snödriva när du dricker choklad bredvid skidspåret.

Vintern är här och oavsett om du värmer dig framför brasan eller susar fram över snön i de franska alperna så är det fint att ha bra musik till hands. Med Denons superkompakta Bluetooth-högtalare Envaya kan du ordna fin stämning för dig och dina vänner oavsett var du är och vad du gör.

Envaya-högtalarna är byggda för en aktiv livsstil. De är både damm-, vatten- och snötäta, och har en batteritid som räcker för en hel dag med musik i det fria. Du kan välja mellan tre storlekar utifrån hur stort ljud du vill ha.

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida