HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bluetooth-högtalare till vantarna

Tre trådlösa minihögtalare som klarar vinterväder

Denon Envaya är trådlösa Bluetooth-minihögtalare som ger dig bra musik genom snö och slask. De är damm -och vattentäta, låter överraskande bra för sin storlek och klarar att ställas i en snödriva när du dricker choklad bredvid skidspåret.

Vintern är här och oavsett om du värmer dig framför brasan eller susar fram över snön i de franska alperna så är det fint att ha bra musik till hands. Med Denons superkompakta Bluetooth-högtalare Envaya kan du ordna fin stämning för dig och dina vänner oavsett var du är och vad du gör.

Envaya-högtalarna är byggda för en aktiv livsstil. De är både damm-, vatten- och snötäta, och har en batteritid som räcker för en hel dag med musik i det fria. Du kan välja mellan tre storlekar utifrån hur stort ljud du vill ha.

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida

HiFi Klubben använder cookies för statistik och för att förbättra din användarupplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer om cookies här