HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

DISKRET DESIGNLJUD I VÄRLDSKLASS

Ultimat kvalitet och smidig användning för både musik och TV-ljud

Gillar du ljudkvalitet lika mycket som du gillar din heminredning? Här är en elegant och lättanvänd lösning som ger dig både musik och TV-ljud i ren och skär världsklass utan att du behöver titta på klumpiga anläggningar eller dominerande designprodukter.

Exklusivt ljud kan utan problem kombineras med stilren och modern heminredning. Det här unika systemet ger dig både musikupplevelser och TV-ljud på en nivå som du måste uppleva för att du ska tro det. Och all teknik – inklusive hela två subbasar för den djupaste basen – är dold i den eleganta hifi-möbeln.

Eftersom allt är dolt bakom luckor behöver du faktiskt bara se två diskreta satellit-högtalare på vardera sida av TV:n.

Anläggningen startas och stängs automatiskt tillsammans med TV:n, och inbyggd HDMI gör systemet  väldigt enkelt att använda, inklusive reglering av ljudstyrka som du sköter via TV:ns fjärrkontroll.

När systemet väl är installerat är det lika enkelt att använda som en TV-soundbar. Men du får en enastående musikanläggning på köpet. Och ditt vardagsrum blir ett fantastiskt centrum för hela familjens film- och musikupplevelser!

Upplev det bästa av det bästa

Hela anläggningen – inklusive högtalare – kommer från Lyngdorf Audio som har tagit all världens hifi-recensenter med storm och representerar det bästa inom dagens digitala ljudåtergivning. Den solida och exklusiva hifi-möbeln från clic är en fröjd för ögat, och du kan anpassa den helt efter just ditt behov. De geniala luckorna i tyg kan också dölja spelkonsol, musikstreamer m.m. utan att blockera signalerna från fjärrkontrollen.

_mid_Lyngdorf.jpg