HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos till julpris

Just nu kan du spara pengar på de populära trådlösa högtalarna PLAY:1 och Sonos One. Du får även minianläggningen CONNECT:AMP till ett kanonpris – inklusive två hifi-högtalare! Erbjudandena gäller fram till 2/1 2019

Sonos till allt – även TV:n

Sonos är ett komplett streamingsystem som klarar både små och stora rum. Och en Sonos soundbar ger dig dessutom stort ljud till TV:n. Upplev det kompletta Sonos-sortimentet på HiFi Klubben!

 

Behöver du mer julklappsinspiration kan du botanisera bland våra olika kategorier här

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här