HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Köp en anläggning som förstår dig

Vi ger dig en Google Home Mini på köpet

Free_google-speaker_1800x1300.jpgMed röststyrning kan du hantera musiken i hela ditt hem och använda en mängd streaming-tjänster utan att behöva släppa allt du har för händerna. Just nu kan du köpa en läcker NAD-anläggning och få en Google Home Mini för röststyrning på köpet. På så sätt kan du alltid snabbt och enkelt starta musik som passar humör och tillfälle via röststyrning.

Om du väljer någon av våra två läckra hifi-system från NAD så får du smarthögtalaren Google Home Mini på köpet. NAD ger dig äkta hifi-ljud i stereo samt alla smarta möjligheter Google-assistenten erbjuder. Du kan till exempel både välja musik från Spotify och reglera ljudstyrkan med din röst. Och från din Google Home Mini kan du dessutom styra alla andra smarta enheter som fungerar med Google-assistenten.

Här får du en Google Home Mini på köpet

Smarthögtalare med inbyggd Google-assistent

Högtalare som fungerar till smarthögtalare med Google-assistent