HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Burn in – Trade in Inbytesrabatt på QLED

Spara 20%

Samsung har 10-årsgaranti mot inbränningsskador, för att kunden alltid ska känna sig trygg med sitt köp. Nu vill vi ge alla kunder som har råkat ut för inbränningar chansen att byta upp sig till en ny QLED – och därmed slippa inbränningar för gott.

Vi erbjuder därför inbytesrabatt. För att ta del av rabatten behöver kunden fota sin inbränningsskadade TV och ladda upp bilden på samsung.com, eller återförsäljarens hemsida. Vi skickar därefter ett mail med en personlig rabattkod, inom en timme närmaste arbetsdag.

Gör så här:

1. Ta en bild på din inbränningsskadade TV

2. Ladda upp bilden på samsung.com och fyll i dina
personliga uppgifter

3. Inom en timme får du din personliga
rabattkod på mailen (helgfri vardag)

Registrera dig här

Kampanjprodukter:

* Erbjudandet gäller 1 maj – 30 juni 2019 och kan ej kombineras. Alla inbränningsskadade TV-apparater som är inköpta i Norden godkänns för bytesrabatten. När du har laddat upp bilden på din inbränningsskadade TV, behöver vi se och godkänna den – därefter får du din personliga rabattkod till din mail, inom en timme helgfri vardag. Bytesrabatten gäller utvalda QLED-modeller: QE49Q70RATXXC, QE55Q70RATXXC, QE65Q70RATXXC, QE75Q70RATXXC, QE82Q70RATXXC, QE55Q90RATXXC, QE65Q90RATXXC, QE75Q90RATXXC.