HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

5 ÅRS GARANTI PÅ BLUESOUND

Bluesound - Ett musiksystem framtaget av och för musikälskare

Bluesound är ett multiroom-system som HiFi Klubben hjälpt till att utveckla i nära samarbete med NAD – en av världens mest välrenommerade tillverkare av digitala förstärkare. Resultatet är ett system som vi är väldigt stolta över att ha hjälpt till med att ta fram, vilket också gör det till det system vi jobbar mycket med ute i butikerna.

Bluesound är först och främst ett musiksystem framtaget av och för musikälskare – och det är inte bara avsett för multiroom. En av de stora fördelarna är att du kan spela högupplösta ljudformat som MQA, som är ett helt fantastiskt Lossless-format där du verkligen hör skillnad på att bara streama musik och att streama riktig hifi-kvalitet!

Systemet omfattar komponenter som fungerar alldeles förträffligt tillsammans med din egen anläggning – eller din tv – och ger dig alla audiofila kvaliteter du kan önska från ett streaming-system. Du hittar streaming-spelare och trådlösa högtalare för alla typer av rum – även bärbart om du vill ta med dig hifi-ljudet. Bluesound-komponenterna med inbyggd förstärkare vilar på gedigen, prisbelönt förstärkarteknik från NAD, där allt fokus ligger på bästa möjliga ljudkvalitet.

För att visa hur mycket vi litar på systemet ger vi dig just nu 5 års äkta garanti på alla Bluesound 2i-modeller – musikstreamers, streaming-förstärkare, trådlösa högtalare, soundbar-högtalare, moduler, CD-rippare med mera – inklusive Bluesounds trådlösa subbas.

Inte övertygad än? Läs mer om Bluesound här, eller se de olika produkterna här. Du är naturligtvis också varmt välkommen till våra butiker där du kan uppleva systemet med egna öron.