HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Har du sparat våra gamla kataloger? - lämna in dem i din lokala HiFi Klubben-butik och få chansen att vinna en Bluesound NODE 2i

Under de senaste 40 åren har vi gett ut en mängd HiFi- och AudioVisen-kataloger. Har du sparat några av dem? Tycker du att det är spännande att bläddra i dem och tänka tillbaka på äldre tiders hifi? Det gör vi! I år hyllar vi det stora ljudet – både förr och nu.

Därför skulle det vara schysst om du vill donera dina gamla hifi-minnen till oss så att de kan få ett nytt liv. Som tack ger vi dig möjligheten att vara med och tävla om en Bluesound NODE 2i-musikstreamer till ett värde av 5 998 kr.

Allt du behöver göra är att lämna in katalogerna i din lokala HiFi Klubben-butik. Varje katalog du lämnar in räknas som en lott i tävlingen. Det betyder att om du lämnar in 30 kataloger så har du 30 lotter i tävlingen osv.

Vill du inte skiljas från dina gamla hifi-minnen? Det är helt okej! Vi blir också glada om du kommer förbi din lokala HiFi Klubben-butik och visar upp din samling. Vi tar alltid gärna en kopp kaffe och snackar hifi – både ny och gammal!

Om du deltar i tävlingen blir du automatiskt medlem i HiFi Klubbens kundklubb och får våra nyhetsbrev.

Vinnaren dras den 2 mars 2020 och meddelas direkt.

HiFiDay_bund-banner_SE.jpg