HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

ONE + ONE = MORE FUN

SPARA 600:–

Köp två Sonos One – få en bättre Sonos-upplevelse och spara pengar

Just nu kan du spara 600 kr om du köper två Sonos One tillsammans. Det givna valet är den läckra Sonos One Gen 2 som har röststyrning och ger dig en uppsjö av nya spännande möjligheter, inte minst i framtiden. Men erbjudandet gäller även grundmodellen Sonos One SL – eller en av varje om det passar bäst för ditt behov.

Två för multiroom
Utöka ditt nuvarande Sonos-system till fler rum. Med två Sonos One-högtalare kan du fylla två mindre rum med bakgrundsmusik i bra kvalitet. Badrum, barnrum, hemmakontor, kök – du har massor av möjligheter.

Två för äkta stereo
Två stycken Sonos One kan konfigureras till att spela höger och vänster kanal på samma sätt som högtalarna i en riktig stereoanläggning. Det ger dig en komplett ljudbild och en mycket mer autentisk musikupplevelse – fortfarande helt trådlöst!

Två för trådlös surround med din Sonos-soundbar
Har du en Sonos soundbar? Lägg då till två Sonos One som trådlösa surround-bakhögtalare och njut av film med biokänsla utan att behöva dra fula kablar runt hela vardagsrummet. Fungerar med soundbar-modellerna Playbar, Playbase och Beam.

Slå till nu och få en större Sonos-upplevelse – samtidigt som du sparar pengar! Erbjudandet gäller till den 29 mars.