HiFi Klubben

Gå till innehåll

Få en bra start med vinyl

Över hela världen snurrar fortfarande gamla eller nyutgivna vinylplattor på alla möjliga skivspelare. Detta trots att tekniken uppnått en ålder då den för länge sedan borde ha pensionerats. Men vinylen bara fortsätter att excellera. Det är något visst med att hålla musiken i handen, lägga den på skivtallriken och låta pickupnålen leta sig ner i skivspåret. Det här är något vi på Hi-Fi Klubben vill hylla.

På de här sidan kan du anmäla dig till vårt vinylevent. Du kan också kolla in vårt urval av skivspelare, pickupförförstärkare och andra tillbehör. Längst ner kan du klicka dig vidare till våra artiklar med spännande läsning om vinyl och skivspelare.

Kolla in vårt stora urval

 

Se alla våra
skivspelare

Skivspelare i alla färger, former och prisklasser.
Se här

 

Se alla våra RIAA/pickup-förförstärkare

Så kan du ansluta skivspelaren till vilken anläggning som helst.
Se här

 

Se vårt stora urval
av pickuper

Pickuper från budgetklass till High End.
Se här

 

Se alla våra
tillbehör

Måna om din skivspelare med läckra tillbehör.
Se här

 

En enkel väg till stort vinyl-ljud

Ett par aktiva högtalare och en skivspelare med inbyggd pickupförförstärkare. Det är allt du behöver för att få läckert ljud från din vinylsamling. Helt utan separat anläggning! 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här