HiFi Klubben

Gå till innehåll

SÅ VÄLJER DU RÄTT HÖGTALARE

I dag är val av högtalare inte bara en fråga om stora eller små. Smartphones, platt-TV-apparater, datorer, streaming och trådlöst ljud har skapat en mängd nya behov, och även om du ”bara” ska ha nya högtalare till din gamla anläggning, så har du nu en mängd nya möjligheter.

Här kan du se några av de många olika lösningarna, men om du är osäker eller bara vill veta mer, behöver du bara komma in på Hi-Fi Klubben och berätta hur du spelar din musik, så hittar vi dina nya högtalare

 

Vi har högtalare för ALLA

 

 

Högtalare
till anläggningen

Små, stora, platta, runda, fyrkantiga, färgglada, trä, metall, rock, jazz, klassiskt – vi har högtalare för alla anläggningar och smaker.

 

Högtalare
till smartphone

Strömma musik direkt från nätet till en Bluetooth-högtalare eller till anläggningen i härlig stereo. Få trådlös musik i hela ditt hem med multiroom.

 

Högtalare
till TV

Ge TV:n ordentligt ljud och få mycket mer ut av både film och vanliga TV-program. Smarta lösningar för alla behov.

 

Högtalare
till PC/MAC

Gaming eller musik? Din dator klarar allt, och med ett par bra aktiva högtalare är ljudupplevelsen hemma – även trådlöst.

 

Högtalare
till hemmabio

Få äkta biokänsla hemma i ditt eget vardagsrum. Vi hjälper dig att sätta ihop det rätta surround-systemet.

 

Hi-Fi Klubben har fått en hyllning till bra ljud av ett fan.
Vi gillar filmen så mycket att vi gärna vill dela den med er...

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här