HiFi Klubben

Gå till innehåll

Vi vårstädar

Fyll våren med stort ljud till nedsatt pris!

Här har vi samlat våra erbjudanden som gäller i alla våra  butiker. En del av dessa erbjudanden finns i begränsat antal och inte i alla våra butiker, kontakta din butik för tillgång . Vissa erbjudanden går inte att att köpa här på hemsidan då dem är lokala, kontakta din butik för beställning.

Butiken kan skicka varan till dig eller så kan du hämta varan i butik och spara in fraktkostnaden.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE BUTIKERNAS LOKALA ERBJUDANDEN

 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här