HiFi Klubben

Gå till innehåll

UPPLEV SMART SURROUND

Smart Surround är enkel och elegant hemmabio för hela familjen. Kom in och upplev det på Hi-Fi Klubben den 21–22 april – så har du också chansen att vinna ett komplett Smart Surround-system!

Hemmabio behöver inte betyda stora, komplicerade anläggningar och långa kablar kors och tvärs genom vardagsrummet. Smart Surround innebär enkel installation, enkel användning och möjlighet att använda trådlösa surroundhögtalare. Kort sagt hemmabio för hela familjen!

21 och 22 april har vi premiär för Smart Surround på Hi-Fi Klubben. Vi har öppet hus där du kan uppleva fyra olika Smart Surround-lösningar som alla kan ta din film- och TV-upplevelse till en helt ny nivå.

Kom in i butiken och låt oss visa hur enkelt det är att få surround hemma i vardagsrummet. Då kan du samtidigt delta i vår stora tävling, där du kan vinna det system du gillar bäst av de fyra lösningarna.

 

Under vårt Öppet hus-arrangemang kan du vinna något av de fyra Smart Surround-system vi presenterar under dagen (värde upp till 22 786 kr).

Det enda du behöver göra är att anmäla dig till tävlingen i butiken och berätta vilket av de fyra systemen du helst vill vinna. Lycka till!

 

Läs mer om systemen här 

 

Den kompletta lösningen

HEOS AVR ger dig allt det häftiga hos en äkta surround-hemmabio – minus en massa besvär och kablar. Även perfekt för musik i stereo.
Se här

 

Så enkelt kan det vara

Sonos PLAYBASE ligger platt på hyllan och du ställer bara TV:n ovanpå. Kan byggas ut med trådlös subbas och trådlösa surround-högtalare.
Se här

 

Soundbar i särklass

HEOS Bar kan erbjuda stort TV-ljud och anslutningar till all din utrustning. Väljer du dessutom till subbas och trådlösa bakhögtalare är du på riktigt god väg!
Se här

 

Hur mycket behöver du?

Sonos PLAYBAR kan ge dig surround-känsla på egen hand. Lägg till trådlös subbas och trådlösa bakhögtalare för ännu större upplevelser.
Se här

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här