Gå till innehåll

MUSIK SMIDIGT UTE OCH INNE

Bluetooth-högtalaren följer dig överallt

Med en bärbar Bluetooth-högtalare kan du lyssna på musik även om du är flera mil från närmaste eluttag. Det här är alla tiders på stranden, på båten, i sommarstugan eller på campingturen. Fyll sommaren med trådlös musik!

Du behöver inte vara utan musik bara för att du ger dig ut i det fria. En bärbar Bluetooth-högtalare med batteri följer dig överallt – på stranden, på båten, på campingturen, hos vännerna, i trädgården eller vart du än beger dig. Men varför nöja sig med en skramlande mobilhögtalare när det på ett enkelt sätt kan bli mycket bättre? Som bonus kan dina vänner också strömma musik direkt från sina telefoner.

 

Spela utomhus hemma på terrassen 

Du behöver inte nöja dig med en bärbar högtalare bara för att du vill lyssna ute i det fria. Högtalare för utomhusbruk har konstruerats för att tåla vind och fukt så att du även kan njuta av bra ljud på terrassen, i garaget, i båten och på andra ställen utomhus.

 

Se mer om bärbart ljud och att lyssna utomhus

 

Bluetooth, batteri, bärbart

Få trådlös musik överallt – även långt från närmaste eluttag.
Se här

 

SOUNDBOKS – fixa fest var som helst

Trodde du inte att det gick att spela högt på batteri? Då är det dags att tänka om!
Se här

 

KATCH - Snyggare än de flesta

DALI har gjort en av världens häftigaste Bluetooth-högtalare. Upplev den!
Se här

 

Få bra ljud ute på terrassen

Utomhus kan du också få bra ljud. Här är högtalare som klarar väder och vind.
Se här

 

Se alla våra Bluetooth-högtalare här

 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här