Gå till innehåll

HJEMMEBIO MED DET HELE

Nu med HEOS multiroom

Denon är avancerad hemmabio för dig som vill ha allt. Du kan använda de allra senaste ljud- och bildformaten, och nu får du även HEOS trådlösa multiroom-funktion inbyggd så att du kan börja fylla hela ditt hem med musik!

De nya AVR-X2400H och AVR-X1400H från Denon är fullt utbyggda 7.2-kanals receivrar som är redo att fylla din hemmabio med härligt, högupplöst filmljud. Alla de senaste HDMI-standarderna stöds, och med inbyggd wifi, AirPlay, Spotify Connect och Bluetooth har du ett ymnighetshorn av trådlös musik till hands via din smartphone.

Inbyggd HEOS-funktion för trådlös musik i hela ditt hem
Du får även HEOS multiroom-funktion inbyggd. HEOS är Denons eget trådlösa musiksystem som gör det möjligt att strömma musik i toppkvalitet både på anläggningen och i resten av ditt hem. Du bygger bara ut med de trådlösa HEOS-högtalare och -musikstreamers du behöver. Och alla i familjen lär sig enkelt att använda systemet.

Gränslösa upplevelser med film och musik – kom in och upplev årets nya Denon-receivrar på Hi-Fi Klubben!

 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här