HiFi Klubben

Gå till innehåll

Ljudet av sommar

Hur låter sommar? Det har 9 av landets starkaste musikprofiler gett sin syn på. Lyssna, eller dela din egen sommarspellista och vinn bra ljud till din sommar

Erik Nordström

Roadtrip Tunes

Some of my favorite summery car stereo tunes. No specific genre, just good vibes! Play it from the top or shuffle it - as long as it’s loud! Safe trip.

LÄS IN SPELLISTAN

Goran Kajfes

Goran Kajfes

Tropican Nights for Cold Feet

Med musikaliska gudarna Milton Nascimento, Francis Bebey, Arthur Russell, Juana Molina med flera kan man spränga bort gråa, kalla, regntunga moln och få en bra kväll ändå. Lyssna på den här listan så får du se att det funkar och låt solens strålar välla in över er. Enjoy summer! Goran.

LÄS IN SPELLISTAN

Patrik Von Arfve

Patrik Von Arfve

Turbocharged musical
summer bisquits

Swedish Tiger aka Patrik Von Arfve turbochargade ljudkakor att kasta discgolf, skata och lösa korsord till oavsett om solen lyser eller ej. håll tillgodo 2017.

LÄS IN SPELLISTAN

Södra Station

Vill du hångla på min balkong?

Festen börjar ta slut, men du och ditt love interest har delat blickar hela kvällen och går ut på balkongen för att ta lite luft. Natten blir till dag medan ni hånglar till detta soundtrack.

LÄS IN SPELLISTAN

Little Children

Summer Tales by Little Children

Här är de låtar jag lyssnar på sommaren -17. Nånstans så finner jag ro kring varje låt på denna lista. Kallt eller varmt, ute eller inne. Spela starkt.

LÄS IN SPELLISTAN

Pale Honey

Get in the car, we’re going on tour

Sommar betyder allt från sol och bad till alldeles för många timmar World of Warcraft med fördragna gardiner. Mitt i allt spektakel ska det också arbetas. Sitter vi inte i studion eller hemma med MIDI keyboards så är vi självklart ute på turné. Vad passar då bättre än musik för att tagga, eller koppla av? Här är våra solklara favoriter! ☺

LÄS IN SPELLISTAN

Maria Andersson

Cemetery summer workers

När jag var 14 fick jag mitt första sommarjobb på kyrkogården i Robertsfors. Jag skulle se till att gravarna inte såg mer övergivna och sorgsna ut än de redan var. När jag inte rensade ogräs eller planterade blommor låg jag på gräsmattan i eftermiddagssolen, lyssnade på musik och planerade stordåd för vårt nystartade band, Sahara Hotnights. Jag ville försöka fånga den känslan och göra en lista för långsamma sommardagar med låtar som sparkar igång flyktplaner och fantasier.

LÄS IN SPELLISTAN

Hanna Stefansson

Hanna Stefansson

Mornings in June

Fresh strawberries, dew in the grass, blue skyes and empty days ready to be filled with memories for life. Wake up slowely and enjoy theses rare sunny moments with my favourite morning tunes and a breakfast outdoors.

LÄS IN SPELLISTAN

Ost & Kjex

Terminator Ost & Kjexy Kjex presents:

The electronica vs death metal summertape of 2017. We started out playing death metal together about 30 years ago, and ended up playing house music. With that in mind, Ost collected some of his finest scandinavian metall tracks and Kjex added his choice of electronica tunes. So here a playlist of 30 tracks that inspired us some 30 years along the way. Enjoy!

LÄS IN SPELLISTAN

Veckans vinnare

Klar för mer musik? Lyssna på spellistor från:

Dela din sommarspellista och vinn!

Hur låter din sommar? Dela din spellista med oss och delta i tävlingar om bra ljud varje vecka!

Dela din spellista här ?

Tävlingsvillkor

Dela din sommarspellista

Hur låter din sommar? dela din spellista här med oss!

deltag her: ?

Se spellistor här

SHUFFLE PLAYLISTS

ANTON

ANDREAS

MICHELLE

JACOB

MATHIAS

AC

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här