HiFi Klubben

Gå till innehåll

OLED – framtidens TV?

OLED (Organic LED) har efter att ha varit på gång under några år kommit att bli ett seriöst alternativ på TV-marknaden, och här går Sony i bräschen för utvecklingen med sina otroligt eleganta High End-OLED-TV-apparater. I OLED-skärmarna skickar varje enskild pixel ut ljus, så du får fördelarna från både LED- och det nu utdöda plasma-TV-formatet: supertunn design, låg energiförbrukning, perfekt svärta och ultrasnabb svarstid.

Sony drar nytta av fördelarna med OLED för att skapa helt unika TV-apparater. De tunna skärmarna har knivskarpa detaljer, kristallklara färger och en svärta som du inte ser i någon annan TV-teknik. TV-apparaterna har inbyggda stativ som nästan får det att se ut som att TV:n svävar ovanför din TV-bänk.

Sony har gått lite längre för att få bra TV-ljud ur sina OLED-TV-apparater med en unik teknik som använder skärmen som högtalare. Ljudet får extra stöd av en bashögtalare i det integrerade stativet, vilket ger dig ett TV-ljud i särklass. Allt sammantaget är det här spektakulära TV-modeller som garanterat kommer att ta dina filmupplevelser till helt nya höjder.

 

 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här