HiFi Klubben

Gå till innehåll

KÖP EN STREAMINGANLÄGGNING MED TVÅ GRYMMA HÖGTALARE OCH SPARA 1 100:–

Nu kan du spara massor av pengar på en schyst trådlös anläggning med B&W:s populära högtalare 686 S2 eller 685 S2. Du får ljudkvaliteten från en superkompakt hifi-anläggning, plus alla nya smarta möjligheter med trådlös streaming. En toppmodern minianläggning när den är som bäst!

Fyll ditt hem med trådlös musik

Ett trådlöst multiroom-system kan fylla hela ditt hem med all världens musik i hög kvalitet, t.ex. från streamingtjänster som Spotify och TIDAL. Du kan få trådlösa spelare och högtalare till både små rum, anläggningen i vardagsrummet och TV:n.

På Hi-Fi Klubben kan du välja mellan tre av marknadens häftigaste multiroom-system: Sonos, HEOS och Bluesound. Kom förbi butiken och låt oss hjälpa dig att hitta den lösning som passar perfekt för just ditt behov!

 

VÄLJ MELLAN DE HÄR SEX ANLÄGGNINGARNA

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här