Gå till innehåll

Gaming-ljud i världsklass - vecka 12

Upplev de grymmaste spelen i surround och vinn fina priser i vecka 12

Kom in i våra butiker under vecka 12 och hör hur stort gaming-ljud kan låta. Vi anordnar gaming-event där du kan uppleva PS4-spel på fantastiska surround-system och vinna fina priser – som en egen hemmabio.

Vi upprepar förra årets succé och håller åter igen ett gaming-event där du kan vinna fina priser och höra hur fantastiskt PS4-spel låter på en riktig surround-anläggning. Sätt ett kryss i kalendern vecka 12 – då kan du uppleva eventet i alla våra butiker.

I år behöver du inte vara professionell gamer för att vara med och tävla om våra priser. Du behöver bara komma förbi någon av våra butiker, testa hur schyst det är att spela med surroundljud i en riktig hemmabio och svara på ett par snabba frågor kring gaming. Veckan efter drar vi tre vinnare, och så får vi se om det blir du som får bjuda hem dina vänner på gaming-kväll i en egen surround-hemmabio med projektor och PlayStation 4 Pro.

Vi riggar en grym hemmabio i butiken så att du kan testa spelen Battlefield 1, Horizon Zero Dawn och Portal Knights med ljud i världsklass. Du kommer att få svårt att inte ropa högt när du hör hur mycket större upplevelse du får med surround.

Speltillverkaren DICE skapar spelljud i världsklass. Läs hur de skapade det fantastiska surround-ljudet till Battlefield 1 här

 

 

Erbjudanden på ljud till gaming

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här