HiFi Klubben

Gå till innehåll

FIFA 18 i full surround

Vill du lira en fotbollsmatch på storskärm? Eller vill du bara känna suset från 99 000 entusiastiska åskådare?

Kom ner på HiFi Klubben och upplev FIFA 18 i en hemmabio. Från måndagen den 11 juni till lördagen den 16 juni kan du delta i årets häftigaste tävling. Oavsett om du är världsmästare eller nybörjare så väntar en sanslös upplevelse.

Om du vinner i din lokala HiFi Klubben-butik får du ett häftigt gaming-headset från SteelSeries. Men om du blir den bästa FIFA-spelaren i HiFi Klubbens turnering kan du få glädje av huvudpriset och spela med ljud från en hemmabio för över 25 000:-

 

Regler för FIFA 18-tävlingen på HiFi Klubben i juni 2018

Du dyker upp i din lokala HiFi Klubben-butik och berättar att du vill delta i FIFA 18-tävlingen. När det blir ledigt vid butikens spelkonsol spelar du en halvlek med följande inställningar:

• Sverige mot Tyskland (du spelar som Sverige)
• Matchlängd satt till 2 x 4 minuter. Men bara en halvlek spelas.
• Nivå: Amatör
• Andra inställningar: Standard

Du ska kämpa för att få högsta möjliga poäng under första halvlek. Tiden för första målet antecknas så att det går att utse en vinnare om två eller flera får lika hög poäng.

Om flera deltagare i samma butik får samma målskillnad kommer den deltagare som har flesta gjorda mål att vinna över den som har färre gjorda mål.

Om två eller fler deltagare slutar på samma målskillnad och med samma antal gjorda mål kommer tiden då deltagaren gjorde sitt första mål att avgöra vem som vinner.

Exempel på resultat:
Resultatet 3–0 vinner över resultatet 2–0
Resultatet 4–0 vinner över resultatet 9–7
Resultatet 9–5 vinner över resultatet 7–3

Det är tillåtet att delta i flera HiFi Klubben-butiker, men du kan bara vinna butikspriset och få komma till finalen i en butik. Har du deltagit och vunnit i flera butiker räknas det resultat du fick i den första butiken. De andra förstaplatserna går vidare till nästa på listan i varje enskild butik.

Det är tillåtet att delta med ett registrerat resultat om dagen per butik. Det är resultatet från den första matchen som spelas i butiken som blir registrerat.
Om det finns tid och plats går det bra att spela vidare i butiken. Men efterföljande resultat samma dag registreras inte.

 

Vinnare av GLÖM NU INTE LJUDET-cupen

Den med bäst resultat i hela Sverige belönas med en schyst gaming-setup. Vi hittar vinnaren av den här tävlingen under vecka 25 och om det blir du som tar hem spelet kan du hämta vinsten i din lokala butik:

 

 

FIFA_LP_Prize_1500x800.jpg

Priser

 

Snabbast på bollen i varje butik.
Arctis 3 - Värde: 898:-

I samtliga av HiFi Klubbens butiker vinner den deltagare som fått veckans bästa resultat ett läckert Arctis 3-headset från SteelSeries som låter dig uppleva dina spel med surroundljud och sitter skönt på huvudet även under långa gaming-pass.

Läs mer om Arctis 3 här

 

 

1:a pris

 

Äntligen en äkta gaming-TV!
Värde: 15 998:-

En stor TV gör sig alltid bra till både film och gaming. Men ett av problemen med de stora modellerna har länge varit att deras responstid är för hög, vilket resulterar i lagg och dåliga spelupplevelser. Samsung har tagit det här på allvar och utvecklat en funktion kallad GAME MODE till sin nya TV. När du aktiverar den får du fantastisk grafik och låg fördröjning i bilden – varje gamers dröm!

Läs mer om TV:n här

 Prize_ARGALTO4WH_ARGALTOCWH_ARGBASS8WH_1.jpg

ALTO SURROUND 5.1-HÖGTALARSYSTEM
Värde: 4 988:-

ALTO Surround är ett komplett, kompakt och prisvänligt 5.1-högtalarsystem i stilren Argon-design. Här får du allt du behöver för att fylla vardagsrummet med härligt 5.1-kanals surroundljud utan att samtidigt behöva fylla det med högtalare. Svart eller vitt.

Läs mer om hela systemet här

 Prize_DENAVRX540BTBK_2.jpg

AVR-X540BT HEMMABIORECEIVER
Värde: 2 998:-

AVR-X540BT ger dig äkta högupplöst hemmabio och tar inte mer plats än nödvändigt. Du får 70 hifi-watt, Bluetooth med styrning via app, de senaste HDMI-standarderna och flera andra finesser. Endast 32 cm djup.

Läs mer om X540BT här

 

Lycka till!

 

 

Vi ses i din lokala HiFi Klubben-butik

Ta med dig en vän eller titta förbi närmsta HiFi Klubben-butik på egen hand. Hitta alla våra butiker här

 

Visste du att du kan få en komplett hemmabioanläggning för samma pris som du får ge för en bra smartphone? Alltså 2 fronthögtalare + 2 bakhögtalare + 1 centerhögtalare + 1 subbas + 1 hemmabioreceiver … vi ville bara nämna det.

Få stort ljud till spelen redan i dag

Om du vill kan du redan nu förbättra dina spelupplevelser. Här har vi samlat ett antal lösningar som du bara behöver koppla till TV:n.

 

 

 

HiFi Klubbens anställda och deras familjer får inte delta i tävlingen. Vinnarna i varje butik hittas under vecka 25. De kontaktas direkt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här