HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Reella priser istället för rabatter

När du handlar av Hi-Fi Klubben kostar prylarna det som står på skylten – varken mer eller mindre. På så sätt behöver ingen lägga tid på att pruta och be om rabatt, och ingen blir lurad bara för att de är sämre på att köpslå än nästa kund.

Om du utan problem kan förhandla ner priset med 10, 20 eller 30 procent när du köper en ny produkt – oavsett om det är en tvättmaskin, en stereoanläggning eller något annat – så beror det nästan alltid på någon av följande två anledningar: Antingen var det ursprungliga priset alldeles för högt, eller också låter du bara nästa kund dra nitlotten. Inget här i världen är ju gratis – och det gäller även rabatter.

Hi-Fi Klubbens strikta rabattpolicy är absolut inget uttryck för girighet. Tvärtom så vill vi stå för ett realistiskt alternativ i branschen: Alla kunder får samma låga priser hos oss, och varken pälsar, kostymer, väloljat munläder eller stora plånböcker får oss att rucka på den principen!

Undantaget som bekräftar regeln

Av och till händer det att vi säljer ut demoexemplar eller restlager till nedsatta priser. Det här är en självklarhet eftersom ingen förväntar sig att få betala fullt pris för det sista demoexemplaret av en utgående modell. Men när det gäller vårt normala sortiment står vår hållning fast: Vi ger dig lägsta möjliga pris från början – i gengäld går vi inte längre ner oavsett hur ofta du frågar! Det här tycker vi är det mest fördelaktiga för alla parter, och därför är vi faktiskt stolta över ryktet om att Hi-Fi Klubben aldrig ger rabatt.