Gå till innehåll

Låna en Soundboks

- och förgyll din fest!

Har du planerat årets fest men glömt bort att fixa ljudet?

Kanske har du bara tröttnat på små högtalare som inte håller måttet när festen vaknar till liv. Just nu har du chansen att låna en Soundboks – en batteridriven partyhögtalare med bluetooth som spelar på konsertvolymer i upp till 30 timmar på en laddning – till din fest. Erbjudandet gäller under hela maj månad och du får låna högtalaren upp till tre dagar. Goda förutsättningar för en alldeles egen minifestival alltså!

Så här går du tillväga:

Tag kontakt med någon av butikerna listade nedan för att boka din högtalare. Allt vi behöver veta är när du vill låna högtalaren, samt ditt namn och telefonnummer. När du sedan hämtar högtalaren får du skriva under ett låneavtal* ifall något skulle hända under lånet – men oroa dig inte! Soundboks är byggd för fester och för att tåla mer än andra, mer konventionella bluetoothhögtalare. Du behöver alltså inte använda silkeshandskar utan kan se fram emot att Soundboks levererar under hela festen även om den får lite stryk.

Dessa butiker deltar i kampanjen och har Soundboks i lager att låna ut:

Umeå, Uppsala, Lund, Stockholm Sveavägen, Göteborg Kungsgatan samt Malmö Mobilia.

 

Tävla och vinn en alldeles egen Soundboks!

Under tiden som du njuter av alldeles för hög musik har du dessutom chansen att vinna en alldeles egen Soundboks som du får behålla till alla framtida fester. För att tävla ska du följa oss på Facebook och Instagram. Lägg sedan upp din bästa partybild med Soundboks i högsta hugg, tagga vännerna som var med på festen samt hashtagga #hifiklubbensverige. Om bilderna blir bättre ju längre kvällen lider så är ni mer än välkomna att ladda upp flera stycken!

*Observera att du som låntagare måste ha fyllt 18 år. Om du är under 18 behöver du ha med dig målsman som kan skriva under låneavtalet på plats i butiken.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här