Hopp til innhold
NAD AMP1 + Oberon 3 + Google Nest Mini Högtalarsystem Högtalarsystem

NAD AMP1 + Oberon 3 + Google Nest MiniHögtalarsystem

Enastående ljudkvalitet, trådlös streaming med Chromecast built-in, skivspelaringång och snygg finish. Seriös hifi i superkompakt format! Voice control med Google Nest Mini.
Spara 589:-
system11 694:-
Före  12 283:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AMP1 är en superkompakt och otroligt välspelande stereoförstärkare som sätter helt nya standarder inom sin kategori. Här får du övertygande råstyrka och hinkvis med äkta hifi-ljudkvalitet utan att du samtidigt måste titta på en stor apparat i hyllan. Och med Chromecast built-in kan du streama all världens musik trådlöst i hög kvalitet via din smartphone.

OBERON 3 är en råstark, kompakt och ytterst välspelande högtalare som utan problem kan fylla ett vardagsrum med musik eller filmljud i riktigt bra kvalitet. Bas/mellanregisterelementet på 7 tum har hämtats från den stora golvhögtalaren OBERON 7, vilket gör att du bland annat får membran med äkta träfiber och avancerat SMC-magnetsystem för ett kristallklart mellanregister. Ultra-lättviktsdiskanten ser till att du får ett ljud med massor av luft och detaljer. Den här kombinationen är så väl avstämd att OBERON 3 låter mycket större än den egentligen är.

Tillbehör till NAD AMP1 + Oberon 3 + Google Nest Mini