Hopp til innhold

NADC328 + DALI SPEKTOR 6Stereoanläggning

Väldigt välspelande anläggning i full storlek med Bluetooth och ett otal möjligheter för både digital och analog musik, inkl. skivspelaringång.

Läs mer:

Beskrivning

NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 – råstark musikanläggning med Bluetooth, enastående ljud och perfekt TV-funktionalitet

C328 och SPEKTOR 6 är en tvättäkta hifi-stereoanläggning i full storlek. Här får du ett fysiskt ljud som känns i magen, samtidigt som du får alla de funktioner du behöver för en läcker musikupplevelse. Via Bluetooth kan du spela all världens ljud trådlöst från din smartphone, inkl. musiktjänster, YouTube och internetradio.

Du kan ansluta både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare, och kombinationen av NAD och DALI har i årtionden garanterat ljud i toppklass. Allt har förpackats i stilren design med 2 x 50 strömstarka NAD-watt som ger dig riktigt bra ljud i hela vardagsrummet. Det här är seriös stereo!

Genialt för TV-ljud
NAD har gjort det otroligt enkelt att få kanonbra ljud från TV:n. Inte nog med att du kan ansluta TV-ljudet digitalt via den optiska ingången – du kan också reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll! C328 kan till och med startas automatisk från standby-läge när du startar TV:n. Det betyder ljud i kalaskvalitet varje gång du tittar på TV – utan besvär, utan extra fjärrkontroller och utan att du behöver ligga sömnlös i väntan på nästa elräkning.

DALI SPEKTOR 6 – stark, välspelande och prisvänlig allround-golvhögtalare
SPEKTOR 6 är en välspelande och solid golvhögtalare som för ett ytterst rimlig slant kan ge dig fina detaljer och övertygande fullregisterljud med bas och bastrummor som verkligen känns i magen. De två 6,5-tums bas-/mellanregisterelementen spelar djupt och exakt, och mäktar även med större lyssningsrum utan hjälp av en subbas. Samtidigt är SPEKTOR 6 inte större än att den fortfarande passar in i ett vanligt vardagsrum utan att dra till sig all uppmärksamhet.

C328 finns med svart finish. SPEKTOR 6 finns i svart ask, vitt och valnöt.

Läs mer om NAD C328
Läs mer om DALI SPEKTOR 6