Hopp til innhold

NADC368 + C268Stereoförstärkare med streaming

NAD C368 + NAD C268 är ett avancerat stereosystem med imponerande kraft, kristallklart ljud och många alternativ för att konfigurera anläggningen enligt dina specifika behov.

Läs mer:

Beskrivning

NAD C368 + NAD C268 ÄR EN STEREOANLÄGGNING MED IMPONERANDE KRAFT OCH FLEXIBILITET FÖR FRAMTIDA DIGITALA MUSIKKUNIVERS

C368 är en råstark och otroligt mångsidig digital hybridstereoförstärkare från NAD:s New Classic-serie. 2 x 80 seriösa watt kan i bästa NAD-anda driva även väldigt strömkrävande högtalare galant vid varje ljudtryck. Designen är enkel och diskret som alltid, men du kan inte undgå att lägga märke till den nya frontdisplayen som ger förstärkaren ett både rått och modernt visuellt uttryck.

C268 är en avancerad stereo-effektförstärkare på 2 x 80 watt som samtidigt ger dig imponerande kraft, kristallklar ljudkvalitet och mängder av möjligheter att konfigurera din anläggning för just ditt behov. Här får du samma högeffektiva klass D-förstärkarteknik som redan gjort den integrerade systermodellen C368 till en favorit för många musikälskare och hifi-recensenter.

Möjligheten att bryggkoppla förstärkaren till hela 300 watt i mono gör att du kan få kraft nog att driva även de mest tungdrivna högtalare. Eller så kan du bi-ampa dina högtalare om du föredrar det. C268 klarar allt.

Gå framtiden till mötes med geniala MDC-moduler
Tro det eller ej – allt det här är bara början! C368 har nämligen även två platser för NAD:s geniala MDC-moduler för uppgraderingar som höjer nivån ytterligare. Vad sägs till exempel om att få wifi och marknadens mest välspelande trådlösa multiroom-musiksystem inbyggt i förstärkaren? Det är lika enkelt som att säga "Bluesound"!

Du kan även få en USB-port för musik från datorn och HDMI-port för exempelvis filmljud i HD-stereokvalitet. Med MDC kan du lugnt gå framtiden till mötes. C368 är stereoförstärkaren som kommer att uppfylla dina hifi-drömmar både idag och imorgon.

Du kan läsa mer om NAD C368 här

Du kan läsa mer om NAD C268 här

Tillbehör till NAD C368 + C268

Rekommenderade produkter