Hopp til innhold
NAD C368BEE + MDC BLUOS + DALI OPTICON 5 Högtalarsystem Högtalarsystem

NAD C368BEE + MDC BLUOS + DALI OPTICON 5Högtalarsystem

System i full storlek med 2 x 80 NAD-watt, inbyggd Spotify-funktion och ljud i riktigt förnäm klass. DALIs nya golvmodell OPTICON 5 fulländar upplevelsen.
system29 492:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

NAD C368 – stereoförstärkare på 2 x 80 watt med imponerande råstyrka och flexibilitet för framtidens digitala musikvärld

 • Imponerande råstyrka vid alla belastningar
 • Enastående ljud och flexibla anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM)
 • Wifi/Bluesound-musikstreaming, USB, HDMI-anslutning och ytterligare analoga ingångar via MDC-moduler (extrautrustning)
 • Inbyggd Bluetooth-funktion för trådlös avspelning från smartphone m.m.
 • TV-ljud kan styras via TV:ns fjärrkontroll, inkl. automatisk start

C368 är en råstark och otroligt mångsidig digital hybridstereoförstärkare från NAD:s New Classic-serie. 2 x 80 seriösa watt kan i bästa NAD-anda driva även väldigt strömkrävande högtalare galant vid varje ljudtryck. Designen är enkel och diskret som alltid, men du kan inte undgå att lägga märke till den nya frontdisplayen som ger förstärkaren ett både rått och modernt visuellt uttryck. Ett suveränt förstärkarval om du inte behöver den massiva effekt toppmodellen C388 erbjuder.

Med C368 har NAD tagit alla sina bästa kvaliteter och anpassat dem för både dagens och morgondagens digitala teknik och musikkällor. Resultatet är så övertygande att du utan att överdriva kan kalla C368 och dess mindre New Classic-syskon den fullstora stereoanläggningens framtid.

Du får samma stora och dynamiska ljud som i de legendariska analoga föregångarna, fast ännu bättre och med betydligt lägre strömförbrukning. Du får samtidigt alla möjligheter du kan önska för både digital och analog musik, inklusive 24-bitars HD-ljud och uppgradering för streaming och multiroom.

DALI OPTICON 5 – KOMPAKT ALLROUND-GOLVHÖGTALARE MED FINA HI-FI-KVALITETER

 • Kompakta mått för att vara en högkvalitativ golvhögtalare
 • Väldigt neutral, exakt och välupplöst ljudbild både till musik och filmljud
 • Exklusivt SMC-magnetsystem i bas-/mellanregisterelement
 • Hybrid-diskant för extra fin spridning och upplösning av de finaste detaljerna
 • Enkel att driva med vanliga förstärkare och receivrar

OPTICON 5 är den mest kompakta golvhögtalaren i DALIs OPTICON-serie. Den är perfekt för dig som uppskattar små mått och en exakt stereobild från en högkvalitativ tvåvägshögtalare av stativmodell, men samtidigt gärna vill ha golvhögtalarens fylliga bas.

Till skillnad från storebror OPTICON 6 hittar du här bara ett 6,5-tums bas/mellanregisterelement, vilket ger lite mindre råstyrka i stora rum. Men elementet spelar fortfarande djupt, stramt och exakt, så OPTICON 5 kan utan problem mäkta med ett vanligt vardagsrum.

Med sin enkla och eleganta design passar OPTICON 5 utan problem in i ett modernt hem, och om du inte behöver den extra råstyrkan i de större OPTICON- modellerna, kan det här vara den perfekta högtalaren för dig.

Seriös teknik säkerställer seriös ljudkvalitet
DALIs unika SMC-magnetsystem och seriös kvalitet ända in i minsta detalj gör att OPTICON 5 kan leverera en ytterst ren, dynamisk och oförvrängd musikåtergivning. Samtidigt ger den exklusiva dome/band-diskantmodulen en suveränt välupplöst ljudbild helt utan aggressivitet. Det säkerställer dessutom en optimal ljudfördelning även om du inte sitter mitt mellan högtalarna.

OPTICON 5 finns med finish i svart ask, matt vit eller valnöt.


NAD MDC DD-BluOS – bygg in Bluesound i din NAD-förstärkare

 • Komplett trådlös Bluesound-streaming med styrning via app och Bluetooth utan kablar och extra apparater
 • Ger via Bluesound tillgång till Spotify Connect, Tidal och andra streamingtjänster
 • Stödjer både vanligt och högupplöst ljud (24 bit)
 • Integrerar perfekt med övriga trådlösa spelare i Bluesound-systemet
 • Exklusiv asynkron teknik och superkort signalväg ger högsta möjliga digitala ljudkvalitet

MDC DD-BluOS är en högkvalitativ Bluesound-uppgraderingsmodul som passar NAD:s stereoförstärkare M12, C390DD, C388 och C368. I ett svep får du full Bluesound-musikstreaming (inkl. Spotify Connect, Tidal m.fl.), Wi-Fi och Bluetooth, samtidigt som du kan styra musiken via en app.

Allt det här sker med den bästa digitala ljudkvalitet som går att uppbåda idag. Och det är bara början! Modulen integrerar nämligen perfekt med resten av Bluesound-systemet, vilket gör att du snabbt kan lägga till ytterligare trådlösa Bluesound-enheter och streama musik i toppkvalitet i hela ditt hem.