Hopp til innhold
NAD NAD M10 + B&W 707 S2 Digital förstärkare med streaming Digital förstärkare med streaming

NADM10 + B&W 707 S2Digital förstärkare med streaming

Unik och exklusiv kompakt streaming-musikanläggning som ger dig High End-kvalitet utan att du behöver kompromissa med inredningen.
system40 994:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

NAD M10 – kompakt och exklusiv musikanläggning på 2 x 100 watt med multiroom-streaming via Bluesound, kristallklart ljud, god användarvänlighet och fantastisk finish i glas och aluminium

M10 är en kompakt och exklusiv streaming-musikanläggning för dig som vill ha det bästa, både när det gäller heminredning och musik. Du får 2 x 100 watt med en ljudkvalitet som kan matcha renodlade High End-anläggningar i full storlek, och designen har ett utförande i glas och massivt aluminium med en finish som helt enkelt måste upplevas.

Den läckra touch-panelen i färg på fronten är även den en upplevelse, både när du använder M10 direkt på apparaten och när du lyssnar via Bluesound-appen på din smartphone och lyssnar på musik från t.ex. en streamingtjänst eller internetradio. I så fall får du nämligen information om låt, artist, visning av album m.m. direkt på panelen.

En bredd på blygsamma 21 cm gör att du hittar plats för M10 i vilket rum som helst, och oavsett om den är påslagen eller avstängd kommer den bara att dra till sig positiv uppmärksamhet.

B&W 707 S2 – superkompakt hifi-högtalare i lyxklassen
707 S2 är 700-seriens minsta modell. Den är framtagen för dig som vill ha övertygande hifi-ljud och läcker finish, men som inte vill ha en större högtalare än vad som är högst nödvändigt. 707 S2 får utan problem plats på en bänk eller i en hylla, men den kommer verkligen till sin rätt på ett par bra stativ. B&W har under många år kammat hem globala utmärkelser och priser för just den här typen av högtalare och när du hör 707 S2 förstår du varför. Här får du både avancerad teknik och läcker design – en sann fröjd för både ögon och öron!

707 S2 finns i äkta rosenträ, matt vitt eller svart högglansfinish. Matchande stativ finns som extra tillbehör (FS-700 S2).

Läs mer om NAD M10
Läs mer om B&W 707 S2

Höjdpunkter

  • Exklusiv, kompakt och solid design i aluminium och glas (21 cm bred)
  • Inbyggd Bluesound-funktion för streaming av musik i flera rum 
  • Extremt rent och detaljerat ljud med bra råstyrka
  • Stor färgpanel på fronten för navigering och visning av skivomslag
  • TV-ljud med reglering av ljudstyrka via HDMI/CEC

Tillbehör till NAD M10 + B&W 707 S2

Rekommenderade produkter