Hopp til innhold

NADM10 + LYNGDORF MH-2 + DALI SUB C-8 DStereoanläggning

Unik och exklusiv kompakt streaming-musikanläggning som ger dig High End-kvalitet utan att du behöver kompromissa med inredningen.

Läs mer:

Beskrivning

NAD M10 – kompakt och exklusiv musikanläggning på 2 x 100 watt med multiroom-streaming via Bluesound, kristallklart ljud, god användarvänlighet och fantastisk finish i glas och aluminium

M10 är en kompakt och exklusiv streaming-musikanläggning för dig som vill ha det bästa, både när det gäller heminredning och musik. Du får 2 x 100 watt med en ljudkvalitet som kan matcha renodlade High End-anläggningar i full storlek, och designen har ett utförande i glas och massivt aluminium med en finish som helt enkelt måste upplevas.

Den läckra touch-panelen i färg på fronten är även den en upplevelse, både när du använder M10 direkt på apparaten och när du lyssnar via Bluesound-appen på din smartphone och lyssnar på musik från t.ex. en streamingtjänst eller internetradio. I så fall får du nämligen information om låt, artist, visning av album m.m. direkt på panelen.

En bredd på blygsamma 21 cm gör att du hittar plats för M10 i vilket rum som helst, och oavsett om den är påslagen eller avstängd kommer den bara att dra till sig positiv uppmärksamhet.

Lyngdorf MH-2 + DALI SUB C-8 D – inredningsvänligt och extremt välspelande kompakt hifi-högtalarsystem
MH-2 är en superkompakt, tunn och elegant satellit-vägghögtalare som tillsammans med den kompakta subbasen SUB C-8 D kommer att ge dig ett enastående ljud till både musik och TV. Dessa små pärlor levererar tillsammans en ljudbild som täcker in hela registret i strålande hifi-kvalitet utan att bli dominerande i inredningen.

Du kan enkelt montera MH-2 på väggen med hjälp av det integrerade nyckelhålsfästet, och det exklusiva utförandet med högglanspolerad svart pianolack eller matt vit lack är ett sant nöje att vila ögonen på. Subbasen från DALI kan placeras i ett hörn eller på någon annan plats där den passar in i din inredning, och även här kan du välja mellan svart och vit finish.

Läs mer om NAD M10
Läs mer om Lyngdorf MH-2
Läs mer om DALI SUB C-8 D

Tillbehör till NAD M10 + LYNGDORF MH-2 + DALI SUB C-8 D