Hopp til innhold

NADM22.2 x 2Effektförstärkare

Monster-förstärkarpar med massiv råstyrka och suverän ljudkvalitet. Kan få även det mest krävande högtalarsystem att leverera maximalt.

Läs mer:

Beskrivning

NAD M22.2 x 2 – 2 x 900-watts effektförstärkar-par i High End-klass med ljud, råstyrka och design i absoluta världsklassen

M22.2 x 2 är ett High End-förstärkarpar som består av två stycken bryggkopplade M22.2-effektsteg. Du får otroliga 2 x 900 watt i 8 ohm, enastående rent ljud och nästintill outtömlig råstyrka. Allt detta med minimal strömförbrukning tack vare NAD:s raffinerade användning av klass D-tekniken.

Med 2 x 900 watt i kompromisslös High End-kvalitet har du tillräckligt med effekt för att driva vilket högtalarsystem som helst till yttersta gränsen med total kontroll. Du får både obalanserade och balanserade ingångar (RCA/XLR), så du kan kombinera paret med varje högkvalitativ förförstärkare på marknaden. En given partner är naturligtvis NAD:s egen M12 som matchar den häftiga designen och den härliga finishen i tungt, massivt aluminium.

Kolla själv vad du måste betala för att få en lika välspelande lösning från andra tillverkare (om du hittar en). Då kommer du att inse att NAD här har gjort något helt genialiskt, och sett till att helt kompromisslös ljudkvalitet är inom räckhåll för helt vanliga musikälskare.

Läs mer om NAD M22.2

Tillbehör till NAD M22.2 x 2

Rekommenderade produkter

Förförstärkare
37 998:- / st.