Hopp til innhold

DenonPMA-1600NE + DALI OPTICON 6Musikanläggning

Tung analog anläggning med ljud i audiofil kvalitet. Exklusiv aluminiumfinish och flera anslutningar för t.ex. digitala ljudkällor och skivspelare.

Läs mer:

Beskrivning

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 – tung, audiofil och analog anläggning med suveränt ljud för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM/MC)

PMA-1600NE + OPTICON 6 är en audiofil anläggning med en tung och strömstark förstärkare som driver de seriösa golvhögtalarna från DALI alldeles överlägset. Ett lysande val för dig som uppskattar solid kvalitet och det musikaliska ljudet hos en välbyggd analog förstärkare.

PMA-1600NE har rejält med råstyrka för att fylla hela vardagsrummet med audiofilt ljud. Du kan ansluta analoga ljudkällor, inklusive skivspelare (MM/MC), eller så kan du dra nytta av den inbyggda D/A-omvandlaren som samplar upp alla dina digitala ljudkällor till 32 bitar. PMA-1600NE har en gedigen konstruktion med härlig aluminiumfinish, så det visuella intrycket lever absolut upp till förstärkarens ljudmässiga prestanda.

OPTICON 6 är en välbyggd golvhögtalare med övertygande hifi-ljud. Den använder unika DALI-tekniker, som den dubbla diskantmodulen som ger en silkeslen diskant med stor spridning, och membran i träfiber som ger ett exakt och välupplöst ljud oavsett om du spelar på hög eller låg volym. Med sitt relativt kompakta kabinett kan högtalarna fortfarande stå i ett vanligt vardagsrum utan att stjäla all uppmärksamhet.

Läs mer om Denon PMA-1600NE

Läs mer om DALI OPTICON 6

Tillbehör till Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6

Rekommenderade produkter