Hopp til innhold
DALI DALI Rubicon 2 C + Sound Hub Aktiv högtalarsystem Aktiv högtalarsystem

DALIRubicon 2 C + Sound HubAktiv högtalarsystem

Kompakta trådlösa högtalare, otaliga möjligheter, exklusiv finish och smidig användning. RUBICON 2 C ger dig allt i suverän hifi-kvalitet!
system46 994:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI RUBICON 2 C + SOUND HUB – exklusivt och kompakt trådlöst hifi-högtalarsystem med suverän HD-ljudkvalitet i 24 bit

RUBICON 2 C och SOUND HUB är ett unikt trådlöst högtalarsystem som samtidigt ger dig avancerad teknik, exklusiv finish och användarvänlighet i toppklass. Här får du samma trådlösa funktion som med DALIs banbrytande och EISA-belönade CALLISTO-system, samtidigt som du får RUBICON-seriens avancerade element och läckra finish på kabinetten.

 

RUBICON 2 C kommer att ge dig riktigt stora musikupplevelser som ger dig samma gåshud som när du lyssnar på en riktigt bra traditionell hifi-anläggning, men utan en stor förstärkare och tjocka högtalarkablar som annars brukar följa med. Förstärkaren är nämligen inbyggd i de kompakta trådlösa högtalarna.

 

Du får även Bluetooth så att du kan spela trådlös musik direkt från din smartphone, och i och med att de startar automatiskt går det lekande lätt att lyssna på musik. Om du värdesätter seriöst bra ljud, användarvänlighet och snygg inredning så är RUBICON 2 C redan svaret på dina böner. Men det här är inte allt.

 

Bluesound-streaming och multiroom – pricken över i

Om du lägger till den smarta Bluesound-inbyggnadsmodulen (extra tillbehör) får du en helt unik lösning med allt det bästa från både en traditionell stereoanläggning och det senaste från den trådlösa hifi-världen. Och med Bluesound och RUBICON 2 C kan du uppnå en ljudkvalitet som är ännu bättre än CD – helt trådlöst!

Bluesound är marknadens mest välspelande multiroom-musiksystem och ger dig internetradio, streamingtjänster (TIDAL, Spotify, Deezer m.fl.), styrning via app, och all världens musik inom räckhåll via din smartphone samtidigt som du kan streama trådlöst i äkta 24-bitars kvalitet via TIDAL HiFi. Samtidigt får du möjlighet att lägga till trådlösa Bluesound-högtalare var som helst i ditt hem – fortfarande med full kontroll över hela systemet från din smartphone. 

Rå kraft och trådlös toppkvalitet

Varje RUBICON 2 C-högtalare har en egen inbyggd 250-watts förstärkare, och du ansluter dina existerande komponenter (till exempel en CD-spelare) på baksidan av den kompakta och diskreta SOUND HUB, varpå signalen överförs till högtalarna trådlöst i 24-bitars HD-kvalitet. Därigenom har du en lösning som utan problem kan mäta sig med traditionella anläggningar i den exklusiva klassen.

RUBICON 2 C finns med finish i svart högglanslack, vit högglanslack eller äkta valnötsfaner.. SOUND HUB finns med svart finish. Bluetooth-baserad fjärrkontroll medföljer. Bluesound-modul är extra tillbehör.

Höjdpunkter

 • Suveränt rent, detaljerat och dynamiskt ljud
 • Avancerade SMC-element och exklusiv finish i lack eller äkta träfaner
 • Otroligt enkel att konfigurera och använda
 • Inbyggd Bluetooth för trådlös musik direkt från smartphone, surfplatta, mobil, PC/Mac m.m.
 • Kan byggas ut med multiroom, streamingtjänster, internetradio och styrning med app via Bluesound (extra tillbehör) 
Per Larsson
Umeå
99 butikerHitta närmaste butik

Vår
Expertbedömning

 • Trådlösa kompakthögtalare
 • Ytterst rent, detaljerat och dynamiskt ljud
 • Otroligt enkel att konfigurera och använda
 • Kan byggas ut med multiroom-funktion, streamingtjänster, internetradio och styrning med app via Bluesound-inbyggnadsmodul (extra tillbehör) 
 • Inbyggd Bluetooth för trådlös musik direkt från smartphone, surfplatta, mobil, PC/Mac m.m.
 • Trådlös signalöverföring i 24-bitars HD-kvalitet mellan SOUND HUB och högtalare
 • Automatisk på/av via alla ingångar (både SOUND HUB och högtalare) 
 • Anslutningar för både analoga och digitala ljudkällor (SOUND HUB)
 • Bluetooth-baserad fjärrkontroll medföljer