Hopp til innhold
SONOS AMP + ARGON ALTO 5 MK2 + One (Gen 2) Digital förstärkare med streaming Digital förstärkare med streaming

SONOS AMP + ARGON ALTO 5 MK2 + One (Gen 2)Digital förstärkare med streaming

Amp är en läcker trådlös streaming-anläggning med 2 x 125 watt, multiroom och stort TV-ljud via HDMI. Här tillsammans med Sonos ONE och högtalare för surroundljud. Förberedd för röststyrning via Google-assistenten m.fl.
system11 126:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

SONOS AMP – EN STARK TRÅDLÖS MUSIKANLÄGGNING MED STREAMING, RÖSTSTYRNING, MULTIROOM OCH STORT TV-LJUD VIA HDMI

Amp är en stark trådlös musikanläggning som med sina 2 x 125 watt kan driva ett par riktigt bra hifi-högtalare. Du kan välja precis den högtalarmodell som passar din plånbok och din inredning bäst, och får detaljer, dynamik och stereobild på hög nivå. En riktigt bra lösning för vardagsrummet, inte minste eftersom Amp även kan locka fram det bästa ur ditt TV-ljud.

Sonos One erbjuder ett överraskande fylligt ljud och är klar för smart röststyrning av musik och andra funktioner. Enkelt att hitta en plats för denna fukttåliga design. Finns i vitt och svart.

ALTO5 Mk2 är en prisvänlig, kompakt och välspelande universalhögtalare. Du kan hänga den på väggen, ställa den i hyllan eller placera den på ett stativ. Sedan har du ett imponerande öppet och dynamiskt ljud för ganska lite pengar. Svart eller vit.

Läs mer om SONOS AMP

Läs mer om Argon Audio Alto5 MK2

Läs mer om SONOS One (Gen 2)