Hopp til innhold

SonosBeam + SUB (GEN3)Hemmabiosystem

Ge din TV det ljud den förtjänar med Beam och Sub (Gen 3) och streama musik trådlöst. Otroligt enkla att installera och använda.

Läs mer:

Beskrivning

Sonos Beam + Sonos Sub (Gen 3) – kanonbra TV-ljud med extra botten

Med Beam får du överraskande bra ljud när du ser på TV, streamar musik, spelar spel eller lyssnar på en podcast utan att du behöver ha en hel anläggning stående, och du slipper till och med långa osnygga kablar eftersom allt fungerar trådlöst.

Sub (Gen 3) blåser liv i ditt ljud och tar din TV- och filmupplevelse till nästa nivå. Du får fyllig och övertygande bas i hela vardagsrummet, och ljudstyrkan kan du styra via TV:ns fjärrkontroll.

Otroligt enkel att installera och använda

Installationen går som en dans via Sonos-appen, och när saker och ting väl är på plats är ditt högtalarsystem det enda du kommer att lägga märke till eftersom ljudet är mycket bättre än tidigare. Allt startas och stängs nämligen automatiskt tillsammans med TV:n.

Utöver ström behöver du bara dra den medföljande HDMI-kabel mellan TV:n och Beam – resten fungerar 100 procent trådlöst. Subbasen kan till och med placeras både stående och liggande, vilket gör att du även har möjlighet att dölja den under soffan. 

Beam och Sub ingår som en integrerad del av det trådlösa multiroom-systemet Sonos. Det betyder att du utöver härligt TV-ljud också har tillgång till all världens musik trådlöst, som du kan strömma ut i hela ditt hem via trådlösa Sonos-högtalare och musikstreamers.

Både Beam och Sub finns i svart eller vitt utförande.

Tillbehör till Sonos Beam + SUB (GEN3)

Rekommenderade produkter