Gå till innehåll

Denon Ceol Piccolo + DALI ZENSOR Pico Musikanläggning med streaming

N4-versionen av Denons populära CEOL Piccolo med kompakt design, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay och 2 x 40 väljudande watt. Allt du behöver för trådlös musik med bra kvalitet – och med Dali Zensor Pico får du precis det.

{{bundle.lowestPrice}} /paket
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights

Denon CEOL Piccolo – elegant minianläggning med lyxljud, Spotify Connect, AirPlay och ett otal möjligheter
Den nya versionen av Denons populära kompaktanläggning CEOL Piccolo ger dig Spotify Connect, AirPlay och hela 2 x 45 välljudande watt. Allt du behöver för trådlös musik i bra kvalitet – lägg bara till ett par bra högtalare.

Jämfört med den tidigare versionen har man här utelämnat den inbyggda iPod-dockan, och uteffekten är en aning lägre. I gengäld får du Spotify Connect som gör att du kan spela musik från Spotify trådlöst från den iOS- eller Android-app du redan är väl bekant med.

CEOL Piccolo finns med elegant högglansfinish i svart eller vitt.

Läs mer om Denon Piccolo här


DALI ZENSOR PICO – superkompakt hi-fi-högtalare till budgetpris

  • Superkompakta mått
  • Ytterst bra ljud för storleken
  • Välbyggd med snygg finish
  • Fina allroundkvaliteter
  • Integrerat nyckelhålsfäste för väggupphängning

ZENSOR PICO är en superkompakt och elegant hi-fi-högtalare som passar perfekt att ställa på en hylla eller hänga på väggen via det integrerade nyckelhålsfästet. Här får du äkta kvalitetsljud utan stora högtalare, och de seriösa elementen ger en överraskande dynamisk och välupplöst ljudbild som presenterar både musik och filmljud fint i ett mindre rum.

ZENSOR PICO är avstämd för en placering nära väggen och kommer att ge dig ljudupplevelser som ligger i en helt annan liga än de plasthögtalare du får på köpet till varuhusens billiga mikrosystem.

Mängder av kombinationsmöjligheter
De små måtten sätter förstås naturliga begränsningar för den djupaste basen, men om du kompletterar ZENSOR PICO med en subbas – till exempel DALIs egen SUB E-9F – får du massor av botten och råstyrka som räcker till både musik och filmljud. I hemmabion kan du komplettera med ZENSOR PICO VOKAL i centerkanalen. Denna är identisk med ZENSOR PICO, bortsett från ett väggfäste och terminaler som anpassats för lodrät placering.

ZENSOR PICO finns med finish i svart ask, vit högglans eller valnöt.

Läs mer om DALI ZENSOR PICO här

 

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här