Gå till innehåll

Denon CEOL Piccolo N4 + Argon Octave 4 Musikanläggning med streaming

Liten på utsidan, men med trådlös Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay och lyxljud på insidan. Här i en anläggning med ett par solida och välspelande hi-fi-högtalare från Argon Audio.

{{bundle.lowestPrice}} /paket
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights CEOL Piccolo N4 + Argon Octave 4

Denon CEOL Piccolo – elegant minianläggning med lyxljud, Spotify Connect, AirPlay och ett otal möjligheter
Den nya versionen av Denons populära kompaktanläggning CEOL Piccolo ger dig Spotify Connect, AirPlay och hela 2 x 45 välljudande watt. Allt du behöver för trådlös musik i bra kvalitet – lägg bara till ett par bra högtalare.

Jämfört med den tidigare versionen har man här utelämnat den inbyggda iPod-dockan, och uteffekten är en aning lägre. I gengäld får du Spotify Connect som gör att du kan spela musik från Spotify trådlöst från den iOS- eller Android-app du redan är väl bekant med.

CEOL Piccolo finns med elegant högglansfinish i svart eller vitt.

Läs mer om Denon Piccolo här

ARGON OCTAVE 4 – VÄLSPELANDE KOMPAKTHÖGTALARE MED SERIÖS HI-FI-TEKNIK

  • Bra råstyrka för storleken
  • Fina allroundkvaliteter för alla typer av musik
  • Gedigen och elegant mattlackerad finish
  • Finns i både svart och vitt
  • Tygfront som fästs med magneter (helt slät frontplatta)

Octave 4 är en elegant och väldigt välspelande kompakthögtalare från Argon Audios Octave-serie. Bas-/mellanregisterelementet är på 4 tum och har membran i Kevlar. Det här ger, tillsammans med den fina softdome-diskanten och det solida kabinettet, en öppen och dynamisk musikåtergivning som verkligen ligger i topp för den här prisklassen.

Den eleganta och gedigna mattlackerade finishen hjälper till att bekräfta att det rör sig om en kvalitetsprodukt. Fronten i tyg sätts fast på högtalaren med magneter så att du inte ska se några fula hål om du föredrar att använda högtalaren utan frontskydd.

Om du vill ha bra ljud och kompakt design till ett ytterst vettigt pris är Octave 4 ett strålande högtalarval till en liten stereoanläggning av bra kvalitet, till exempel från NAD, Cambridge eller Denon. Om du helt vill slippa anläggningen kan du välja den aktiva Octave 4A-versionen som har en inbyggd stereoförstärkare.

Argon Octave 4 finns i svart och vit finish.

Läs mer om Argon Octave 4 här

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här