HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon RCD-M41 + DALI ZENSOR 1 Musikanläggning med Bluetooth

{{bundle.price}} /system
Denon RCD-M41 + DALI ZENSOR 1 Musikanläggning med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

RCD-M41/ZENSOR 1 är ett härligt minisystem med inbyggd FM-radio, Bluetooth, CD, digitala och analoga ingångar – och grymt stereoljud för både musik och TV. Tvättäkta kompakt hifi med snygg finish – perfekt för hyllan. Flera färger.

Denon RCD-M41 / DALI ZENSOR PICO – kompakt, läckert och välspelande minisystem med FM-radio, Bluetooth, CD och mängder av möjligheter

  • Kompakt och perfekt för hyllan
  • Inbyggd Bluetooth för trådlös strömning av musik från smartphone, surfplatta m.m.
  • Inbyggd FM-radio och CD-spelare
  • Fint ljud i äkta stereokvalitet
  • En analog och två optiska digitalingångar för t.ex. TV-ljud eller musikstreamer

Tillsammans utgör Denon RCD-M41 och DALI ZENSOR 1-högtalarna ett kompakt och elegant minisystem med ett stereoljud som vida överträffar även de bästa allt-i-ett-högtalarna. RCD-M41 är bara 22 cm bred, så den här anläggningen får plats på i stort sett vilken hylla som helst.

Utöver en fin stereoförstärkare har RCD-M41 inbyggd FM-radio, CD-spelare och Bluetooth för trådlös musikstreaming från din smartphone eller andra bärbara enheter. Så här kan du lyssna på musik i hög kvalitet oavsett var du spelar ifrån.

ZENSOR 1 ger dig riktigt hifi-ljud utan stora högtalare, och de seriösa enheterna leverera en överraskande dynamisk och välupplöst ljudbild som får både musik och filmljud att komma till sin fulla rätt.

Läs mer om Denon RCD-M41
Läs mer om DALI ZENSOR 1

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här