HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD C328 + DALI OBERON 1 Musikanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C328 + DALI OBERON 1 Musikanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

C328 + OBERON 1 är en kompakt och ytterst välspelande musikanläggning som ger alla dina digitala och analoga musikkällor – inklusive skivspelare – ett fullvuxet och råstarkt hifi-ljud. Bluetooth och genial funktion för TV-ljud medföljer.

NAD C328 + DALI OBERON 1 – möbleringsvänlig musikanläggning med Bluetooth, enastående ljud och perfekt TV-funktionalitet

  • Imponerande ljud och råstyrka för den här prisklassen
  • Inbyggd Bluetooth så att du kan spela musik trådlöst direkt från smartphone m.m.
  • Flexibla anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM)
  • TV-ljudet kan styras via TV:ns fjärrkontroll och även aktiveras automatiskt
  • Display på fronten där du enkelt avläser ljudstyrkan

C328 och OBERON 1 är en tvättäkta hifi-stereoanläggning med bra råstyrka och alla de funktioner du behöver för en läcker musikupplevelse. Via Bluetooth kan du spela all världens ljud trådlöst från din smartphone, inkl. musiktjänster, YouTube och internetradio.

Du kan ansluta både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare, och kombinationen av NAD och DALI har i årtionden garanterat ljud i toppklass. Allt har förpackats i stilren och kompakt design, med 2 x 50 strömstarka NAD-watt som ger dig riktigt bra ljud i hela vardagsrummet. Det här är seriös stereo!

Genialt för TV-ljud
NAD har gjort det otroligt enkelt att få kanonbra ljud från TV:n. Inte nog med att du kan ansluta TV-ljudet digitalt via den optiska ingången – du kan också reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll! C328 kan till och med startas automatisk från standby-läge när du startar TV:n. Det betyder ljud i kalaskvalitet varje gång du tittar på TV – utan besvär, utan extra fjärrkontroller och utan att du behöver ligga sömnlös i väntan på nästa elräkning.

DALI OBERON 1 – små högtalare för stora musikupplevelser
OBERON 1 är en otroligt kompakt hifi-högtalare som levererar en imponerande ljudkvalitet när du kopplar den till en bra förstärkare som C328. Du kan hänga OBERON 1 på väggen med det inbyggda nyckelhålsfästet, ställa den i hyllan eller placera den på ett stativ. I vilket fall som helst får du ett övertygande öppet och dynamiskt ljud i äkta hifi-stereo som utan problem fyller ett vanligt vardagsrum.

C328 finns med svart finish. OBERON 1 finns i svart, vitt, ljus ek och mörk valnöt.

Läs mer om NAD C328
Läs mer om DALI OBERON 1

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.