HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 Musikanläggning med Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 Musikanläggning med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 är en kompakt musikanläggning med Bluetooth och äkta hifi-ljud för musik och TV. Flexibla anslutningsmöjligheter och inbyggd RIAA-förstärkare, så du kan ansluta vilken skivspelare som helst. Högtalare i flera färger.

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 – kompakt och välspelande anläggning för musik och TV med Bluetooth och skivspelaringång

  • Inbyggd Bluetooth för att spela musik trådlöst från smartphone m.m. (inkl. aptX HD)
  • Imponerande råstyrka och ljudkvalitet i äkta hifi-stereo
  • Otroligt kompakt och enkel design
  • Anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare
  • TV-ljudet kan styras via TV:ns fjärrkontroll och även aktiveras automatiskt

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 är en kompakt och välspelande musikanläggning. Här får du får du äkta hifi-ljud för både musik och TV, plus en mängd smarta möjligheter med Bluetooth och inbyggd RIAA-förstärkare så att du kan koppla in vilken skivspelare som helst direkt.

SA1 spelar imponerande klart, musikaliskt och dynamiskt och ser till att högtalarna DALI SPEKTOR 1 verkligen kommer till fulla rätt. Här får du en äkta hifi-anläggning till ett ytterst rimligt pris, och om du får lust att byta ut högtalarna längre fram så har SA1 massor av extra kraft som räcker gott för att driva högtalare långt upp i hifi-klassen.

Flexibel anläggning för musik och TV-ljud
Med SA1 får du inbyggd Bluetooth-funktion så att du kan spela musik trådlöst direkt från din smartphone, surfplatta eller PC/Mac. Det är så smidigt att man blir alldeles glad, och förstärkaren stödjer Bluetooth-formatet aptX HD som ger dig möjlighet att uppnå bästa möjliga ljudkvalitet från en kompatibel smartphone.

Du kan också få väldigt bra ljud i stereo från din TV, och om du har Samsung eller Sony kan du enkelt styra ljudet från TV:ns fjärrkontroll.* Det betyder att du får ljud i kalaskvalitet varje gång du tittar på TV – utan besvär, utan extra fjärrkontroller och utan att du behöver ligga sömnlös i väntan på nästa elräkning. Vad mer kan man begära?

De väldigt kompakta SPEKTOR 1-högtalarna spelar i fin kvalitet till både musik och TV. I och med att förstärkaren SA1 är lika kompakt har du plats för hela systemet på en hylla eller möbel. Om du vill komplettera hifi-ljudet med extra bas så är DALIs egen subbas SUB E-9 F ett lysande val.

Läs mer om Argon SA1

Läs mer om DALI SPEKTOR 1

* SA1 kan fungera på samma sätt tillsammans med flera nyare TV-apparater från andra tillverkare. Mer information får du på HiFi Klubben.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.