HiFi Klubben

Gå till innehåll

Bluesound POWERNODE2 + B&W 707 S2 Musikanläggning med streaming

Spara 900:- Bluesound POWERNODE2 + B&W 707 S2 Musikanläggning med streaming

POWERNODE2 är en komplett, trådlös och ytterst välspelande minianläggning i en enda box. Tillsammans med B&W-högtalarna har du allt du behöver för att spela all musik i stereo från streamingtjänster, internetradio eller smartphone/surfplatta.

{{bundle.lowestPrice}} /system
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights Bluesound POWERNODE2 + B&W 707 S2 – toppmodern minianläggning som strömmar all världens musik trådlöst i äkta hifi-kvalitet

  • Spelar all världens musik från streamingtjänster, internetradio eller din egen samling
  • Styrs elegant och trådlöst från din smartphone eller surfplatta (iOS/Android)
  • Kraftig inbyggd förstärkare och seriösa B&W-högtalare ger imponerande ljud i äkta stereo
  • Perfekt för TV-ljudet
  • Kan byggas ut om du vill ha trådlös musik i hela ditt hem

POWERNODE2 och 707 S2-högtalarna är en kompakt minianläggning som ger dig allt du behöver för att strömma musik från många av streamingtjänsterna på marknaden, till exempel Spotify, TIDAL (inkl. 24-bit) eller Deezer.

Du kan lyssna på tiotusentals radiokanaler på internet och spela hela ditt musikbibliotek från datorn eller direkt från smartphone/surfplatta – allt i äkta hifi-kvalitet som spelar skjortan av trådlösa allt-i-ett-högtalare. Du styr alltsammans från din smartphone/surfplatta via en smart BluOS-app (iOS/Android). Du får stöd för Spotify Connect så att du enkelt kan strömma direkt från själva Spotify-appen. Bluetooth är också inbyggt från start.

Genial för TV-ljud och multiroom
Bluesound har gjort det otroligt enkelt att få kanonbra ljud från TV:n. Inte nog med att du kan ansluta TV-ljudet digitalt via den optiska ingången – du kan också reglera ljudstyrkan med din TV:s fjärrkontroll! Du behöver bara "berätta" för POWERNODE2 vilket TV-märke du har, sedan ordnas resten automatiskt.

Anläggningen kan till och med startas från standby helt automatisk när du startar TV:n. Det betyder att du får ljud i kalaskvalitet varje gång du tittar på TV – utan besvär, utan extra fjärrkontroller och utan att behöva ligga sömnlös i väntan på nästa elräkning.

Om du vill ha musik i flera rum kompletterar du bara med en annan Bluesound-produkt, till exempel en trådlös PULSE FLEX-högtalare i de små rummen eller en PULSE2 i de större. Allt är så smidigt och enkelt att hela familjen kan lyssna på musik i hemmets alla hörn på nolltid. Men se upp – när du väl har provat det finns det ingen återvändo!

B&W 707 S2 – superkompakt högtalare med övertygande hifi-kvaliteter
707 S2 är minstingen i 700-serien. En superkompakt sprudlande kvalitetsbomb med massor av inbyggda hifi-kvaliteter. Här får du både avancerad teknik och läcker design – en sann fröjd för både ögon och öron. Finns med finish i svart högglans, matt vit eller rosenträ.

Läs mer om Bluesound POWERNODE2
Läs mer om B&W 707 S2

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här