HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

FRI FRAKT PÅ ALLT

Bluesound POWERNODE2 + DALI ZENSOR 1 Musikanläggning med streaming

{{bundle.price}} /system
Bluesound POWERNODE2 + DALI ZENSOR 1 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

POWERNODE2 är en komplett, trådlös och ytterst välspelande minianläggning i en enda box. Tillsammans med ZENSOR 1-högtalarna är du redo att spela all världens musik i fin hifi-stereo från streamingtjänster, internetradio eller smartphone/surfplatta.

Bluesound POWERNODE2 / DALI ZENSOR 1 – kompakt minianläggning som streamar all världens musik trådlöst i äkta hifi-kvalitet

  • Spelar all världens musik trådlöst från streamingtjänster, internetradio eller Bluetooth
  • Styrs trådlöst och användarvänligt från din smartphone eller surfplatta (iOS/Android)
  • Kraftig inbyggd förstärkare och separata DALI-högtalare ger imponerande hifi-ljud i äkta stereo
  • Kan byggas ut om du vill ha trådlös musik i hela ditt hem
  • Kompakt och komplett stereo-minianläggning – perfekt för bokhyllan

POWERNODE2 och DALI ZENSOR 1 är en komplett och kompakt minianläggning som ger dig alla smidiga trådlösa möjligheter, samtidigt som du får samma stora, fina hifi-ljud som från en gammal hederlig stereoanläggning. Du kan streama musik från ett flertal streamingtjänster på marknaden, som till exempel Spotify, TIDAL eller Deezer, och kan njuta av extra hög 24-bitars ljudkvalitet från HD-streamingtjänster. Dessutom kan du använda Bluetooth när du bara vill lyssna så smidigt som möjligt.

Du kan lyssna på tiotusentals radiokanaler på internet och spela hela ditt musikbibliotek från datorn eller direkt från smartphone/surfplatta – allt i äkta stereo och en hifi-kvalitet som ger en helt annan och mycket häftigare upplevelse än du får med trådlösa allt-i-ett-högtalare. Men dessa kan du givetvis komplettera med i andra rum. Bluesound är nämligen ett äkta multiroom-musiksystem med mängder av smarta möjligheter.

POWERNODE2 har en potent inbyggd stereoförstärkare på 2 x 60 watt, så du behöver bara koppla in de två DALI-högtalarna, sen har du en komplett körklar stereoanläggning. Du styr alltsammans från din smartphone/surfplatta via en smart BluOS-app (iOS/Android). Du får också stöd för Spotify Connect, så att du enkelt kan streama direkt från själva Spotify-appen.

Även för TV och multiroom
Via den inbyggda IR-mottagaren med inlärningsfunktion kan du koppla TV:n till POWERNODE2 och reglera ljudstyrkan direkt från TV:ns fjärrkontroll. Sen har du bäddat för kristallklart digitalt stereoljud varje gång du startar TV:n. Och det utan att du behöver skänka anläggningen en tanke – den startas och stängs av automatiskt.

Om du vill ha musik i flera rum kompletterar du bara med en annan Bluesound-produkt, till exempel en trådlös PULSE FLEX-högtalare i de små rummen eller en PULSE2 i de större. Du ordnar installationen busenkelt och kan ha musik i hemmets alla hörn på nolltid. Men se upp – när du väl har provat på det finns det ingen återvändo!

Läs mer om Bluesound POWERNODE2
Läs mer om DALI ZENSOR 1

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här