Gå till innehåll

Denon CEOL Piccolo N4 + Argon 6350 Musikanläggning med streaming

CEOL Piccolo med 6350 är ett läckert minisystem med Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay, styrning via app, 2 x 40 watt och ett par solida och kompakta hifi-högtalare. Allt du behöver för trådlös musik i bra kvalitet. Svart eller vitt.

{{bundle.lowestPrice}} /paket
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights Denon CEOL Piccolo och Argon 6350 – elegant minisystem med lyxljud, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay och ett otal möjligheter

  • Ytterst kompakt och elegant design
  • Trådlös musikstreaming via både Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay och wifi
  • Hög ljudkvalitet för att vara en minianläggning
  • Läcker styrning via app för både iOS och Android
  • Optisk digitalingång för TV-ljud i optimal kvalitet

Denons populära och extremt kompakta minianläggning CEOL Piccolo ger dig Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay och hela 2 x 40 välljudande watt. Du kan fjärrstyra anläggningen från din smartphone/surfplatta via Denons kostnadsfria Remote App (iOS/Android), och tillsammans med de kompakta Argon-högtalarna har du allt du behöver för att spela musik trådlöst i riktigt bra kvalitet.

Ett otal trådlösa möjligheter
Du får massor av smidiga möjligheter med Bluetooth, och via Spotify Connect och ett Spotify-abonnemang kan du spela musik trådlöst från Spotify-appen som du redan är väl bekant med och som finns till både iOS och Android.

Utöver Spotify kan du lyssna på tiotusentals radiostationer och specialkanaler från hela världen via internet. Och via wifi kan du dessutom strömma hela din musiksamling från en dator eller nätverkshårddisk, samt direkt från dina Apple iOS-produkter via AirPlay.

Äkta stereo med två högtalare
Argon 6350 är en kompakt, välspelande och ekonomisk universalhögtalare i Argons smarta Curve-design. Du kan hänga den på väggen, ställa den i hyllan eller placera den på ett stativ. Oavsett vilken lösning du väljer får du ett imponerande öppet och dynamiskt ljud i äkta stereo för ganska lite pengar. Ett bra och kompakt alternativ till en trådlös allt-i-ett-högtalare som aldrig kan leverera samma autentiska och tredimensionella ljudbild oavsett hur bra den är konstruerad.

Läs mer om Denon CEOL Piccolo N4
Läs mer om Argon 6350

 

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här