HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

FRI FRAKT PÅ ALLT

Denon PMA-30 + DALI ZENSOR 1 Musikanläggning med Bluetooth

{{bundle.price}} /system
Denon PMA-30 + DALI ZENSOR 1 Musikanläggning med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PMA-30 med ZENSOR 1 är en superkompakt minianläggning i läckert utförande med fin digital ljudkvalitet och inbyggd Bluetooth. Det exklusiva aluminium-utförandet signalerar hög detaljkvalitet som bäddar för många års musiknjutning.

Denon PMA-30 og DALI ZENSOR 1 – kompakt digital minianläggning med Bluetooth och äkta hifi-högtalare

  • Superkompakt design i äkta aluminium.
  • Inbyggd Bluetooth för trådlös uppspelning av musik från smartphone m.m. 
  • Perfekt till digitala musikkällor (även analog ingång)
  • Kan placeras antingen lodrätt eller vågrätt med vridbar OLED-display och flyttbara fötter
  • Högkvalitativt hörlursuttag 

PMA-30 + ZENSOR 1 är en smart, superkompakt och digital minianläggning. Här får du ut det bästa av dagens digitala musikkällor, och tillsammans med de kompakta, välbyggda DALI-högtalarna kan PMA-30 leverera en exklusiv ljudupplevelse som du aldrig förväntar dig från en förstärkare i den här blygsamma storleken.

Du kan spela trådlöst från din smartphone via Bluetooth och du får även en analog ljudingång. Och om du har kvar din CD-samling och vill fortsätta att njuta av den kan du komplettera med Denons matchande CD-spelare DCD-50.

Det tjocka, gedigna aluminium-utförandet hjälper till att berätta att PMA-30 är en ambitiös hifi-produkt som tagits fram för att ge dig ägarglädje och många år av musiknjutning. Pricken över i är den unika designen med en smart vridbar display som gör det möjligt att ställa förstärkaren antingen lodrätt eller vågrätt.

PMA-30 är tillverkad i äkta aluminium, ZENSOR 1 finns med finish i svart, vit högglans eller valnöt.

Läs mer om Denon PMA-30 
Läs mer om DALI ZENSOR 1

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här